Grupul geo buc

From Bucharest Student Chapter

Jump to: navigation, search

Geo_buc este un grup de discuţii realizat pe platforma Yahoo, cu scopul de a servi ca mijloc de informare şi de comunicare pe teme legate de viaţă studenţească şi academică a studenţilor din Facultatea de Geologie şi Geofizică a Universităţii din Bucureşti. Grupul a fost înfiinţat în anul 2005 la iniţiativa unui grup de studenţi ai acestei facultăţi şi a evoluat în timp ca un instrument foarte util în informarea şi suportul studenţilor în probleme legate de facultate. În timp numeroase cadre didactice au ales să se alăture acestei iniţiative, ridicând considerabil valoarea discuţiilor şi calitatea informaţiilor publicate.


În prezent, grupul are 4 administratori, actuali şi foşti studenţi ai acestei facultăţi, iar activitatea pe grup este moderată pentru evitarea mesajelor de tip SPAM sau a mesajelor cu caracter indecent. Grupul nu aparţine nici uneia din organizaţiile studenţeşti BSC sau ASGG ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Facultăţii de Geologie şi Geofizică. Deşi grupul nu aparţine oficial Facultăţii, conducerea acesteia l-a abordat recent ca pe un instrument ce reprezintă la anumite nivele imaginea şi interesele instituţiei.


Cu toate acestea, POZIŢIILE EXPRIMATE PRIN MESAJELE POSTATE PE ACEST GRUP NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A FACULTĂŢII DE GEOLOGIE ŞI GEOFIZICĂ, CU EXCEPŢIA MENŢIUNILOR SPECIALE.

În altă ordine de idei:

  • Nu sunt acceptate comunicări rasiste, antisemite, naţionaliste, bancuri, înjurături şi alte enunţuri similare
  • Nu încărcaţi căsuţele de mail aiurea, cu mesaje de mulţumire, scuze, etc.
  • Cand formulaţi un mail incercaţi sa oferiti cât mai multe informatii, pentru a evita pe cât posibil transmiterea altor mailuri suplimentare.
  • La editarea e-mail-urilor încercaţi să păstraţi un limbaj decent şi încercaţi să folosiţi apelative cât mai oficiale şi, în măsura în care se poate, şi gradele ştiinţifice când apelaţi numele unor cadre didactice.
  • Grupul nu este un forum, se vrea a fi un mod de informare ieftin si rapid.


Nerespectarea acesor reguli si a celor de bun simt, duce automat la excludere.

Pentru înscriere, trimiteţi un mail cu numele şi grupa la adresa geo_buc-subscribe@yahoogroups.com

Personal tools