Ce presupune a fi membru BSC ?

From Bucharest Student Chapter

Jump to: navigation, search

Membru al BSC poate fi orice student, din orice an, al vreunei facultăţi din Bucureşti al cărei obiect de studiu are legatură cu ştiinţele Pământului (Geologie, Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Geotehnică, Geodezie, Ecologie etc.).

Întrucât BSC nu este o organizaţie cu statut legal in România (ONG sau altceva similar), a fi membru nu presupune încheierea nici unui contract sau înregistrarea într-un registru oficial. S-a recurs totuşi la o cerinţa "birocratică" minimală: completarea unui formular de înscriere. Scopul acestui formular este unul pur informativ, prin intermediul lui fiind posibila realizarea unei baze de date cu informaţii despre membri, informaţii necesare în organizarea diferitelor activităţi (ex.: aplicaţii practice, înscrieri la simpozioane etc.).

Daţi click pe acest link pentru a descărca formularul de înscriere

Formularul completat îl puteţi depune la oricare dintre persoanele de contact, în timpul oricărei sesiuni de prezentări, la sediul BSC sau prin e-mail (forma scanată) la adresa bsc_aapg@yahoo.com

Completarea formularului nu aduce totuşi după sine şi statutul de membru activ al BSC. Acest statut se câştigă în timp, prin implicarea în acţiunile organizaţiei şi prin prezenţa la sesiunile de prezentări. Numai membrii activi vor beneficia de avantajele oferite de organizaţie.


Înapoi la pagina principală

Personal tools